Maak van uw reistijd
efficiënte werktijd
info@taxicentrumhengelo.nl
+31 (0)6 - 412 307 68

Taxi Bornerbroek

Taxi in Bornerbroek nodig?

Wij verzorgen taxiritten in en naar Bornerbroek. Ook zijn wij uw partner in taxivervoer service naar Schiphol vanuit Bornerbroek. Al uw eenmalige taxiritten kunt u snel en eenvoudig minimaal 1 uur van te voren regelen plannen vanuit uw stoel met onze gebruiksvriendelijke Online Taxi regeling.

Taxi naar Bornerbroek

Voor kleine groepjes tot en met 4 personen hebben wij de beschikking over een aantal luxe personenauto’s. Voor groepen tot 8 personen bieden wij vervoer aan in mooie en ruime personenbusjes en groepen van meer dan 8 personen kunt u gebruiken maken van onze touringcar service. Uiteraard bevinden al onze voertuigen zich in een optimale technische staat en werken wij alleen met goed opgeleide en ter zake bekwame chauffeurs. Als het om uw veiligheid gaat laten wij namelijk niets aan het toeval over.

Taxi Bornerbroek Tarieven.

Voor taxi tarieven naar Bornerbroek vanuit Haaksbergen of een Schiphol taxi Bornerbroek of een ander Luchthaven mail ons direct of bel de taxicentrale.


Bent u op zoek naar een goedkope taxi Haaksbergen? Bel de Taxicentrale Haaksbergen via 06 - 41 23 07 68 Wij hanteren geen speciaal nachttarief of avondtarief. 24uurs taxi service van en naar Haaksbergen.

Taxi Centrum Hengelo