Maak van uw reistijd
efficiënte werktijd
info@taxicentrumhengelo.nl
+31 (0)6 - 412 307 68

Taxi Bentelo

Taxi in Bentelo nodig?

Wij verzorgen taxiritten in en naar Bentelo. Ook zijn wij uw partner in taxivervoer service naar Schiphol vanuit Bentelo. Al uw eenmalige taxiritten kunt u snel en eenvoudig minimaal 1 uur van te voren regelen plannen vanuit uw stoel met onze gebruiksvriendelijke Online Taxi regeling.

Taxi naar Bentelo

Voor kleine groepjes tot en met 4 personen hebben wij de beschikking over een aantal luxe personenauto’s. Voor groepen tot 8 personen bieden wij vervoer aan in mooie en ruime personenbusjes en groepen van meer dan 8 personen kunt u gebruiken maken van onze touringcar service. Uiteraard bevinden al onze voertuigen zich in een optimale technische staat en werken wij alleen met goed opgeleide en ter zake bekwame chauffeurs. Als het om uw veiligheid gaat laten wij namelijk niets aan het toeval over.

Taxi Bentelo Tarieven.

Voor taxi tarieven naar Bentelo vanuit Haaksbergen of een Schiphol taxi Bentelo of een ander Luchthaven mail ons direct of bel de taxicentrale.


Neem voor meer informatie en reservering contact op met 06 - 41 23 07 68 of via het contactformulier.

Bent u op zoek naar een goedkope taxi Haaksbergen? Bel de Taxicentrale Haaksbergen via 06 - 41 23 07 68 Wij hanteren geen speciaal nachttarief of avondtarief. 24uurs taxi service van en naar Haaksbergen.

Taxi Centrum Hengelo