Maak van uw reistijd
efficiënte werktijd
info@taxicentrumhengelo.nl
+31 (0)6 - 412 307 68

Airport service Dortmund

Onze luchthaven taxi service is betrouwbaar & veilig door heel Nederland . Wij bieden geen deeltaxi aan maar prive vervoer. Met onze Taxivervoer is onze Airport service vanaf 3 personen vaak ook goedkoper dan een deeltaxi . Onze Airport taxi service en onze taxicentrale zijn 24 uur per dag , 7 dagen per week , 365 dagen per jaar beschikbaar.

Taxi (1 t/m 4)

Taxi Centrum Hengelo kan uw rit verzorgen van en naar Luchthaven Dortmund. Het tarief is afhankelijk van uw plaats van vertrek en bestemming. De prijs is gemiddeld voor een enkele reis met de Taxi Dortmund € 249,- en een retourtje € 550,-. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een rit van Hengelo naar vliegveld Dortmund.

Goedkope Taxibus (5 t/m 8)

Bent u met een grotere groep dan kunt u met de Taxibusje van Taxi Hengelo vervoert worden van en naar Dortmund Airport. De prijs is gemiddeld voor een enkele reis naar Flughafen Dortmund met de Taxibusje is € 299,- en een retour taxibusje €695,-. Voor vragen over de tarieven, aantal personen en bagage kunt u gerust contact opnemen met ons via 06 - 41 23 07 68 of via het contactformulier

Bent u op zoek naar een goedkope taxi Haaksbergen? Bel de Taxicentrale Haaksbergen via 06 - 41 23 07 68 Wij hanteren geen speciaal nachttarief of avondtarief. 24uurs taxi service van en naar Haaksbergen.

Taxi Centrum Hengelo