Maak van uw reistijd
efficiënte werktijd
info@taxicentrumhengelo.nl
+31 (0)6 - 412 307 68

Schipholtaxi Haaksbergen

Onze Schiphol taxi service is betrouwbaar & veilig door heel Nederland . Wij bieden geen deeltaxi aan maar prive vervoer. Met onze Taxivervoer is onze Schiphol service vanaf 3 personen vaak ook goedkoper dan een deeltaxi . Onze taxi service Schiphol en onze taxicentrale zijn 24 uur per dag , 7 dagen per week , 365 dagen per jaar beschikbaar.

Schiphol Taxi Haaksbergen (1 t/m 4)

Bent u ook opzoek naar goedkope taxi naar Schiphol vanuit Haaksbergen (ov) ?
Taxi Haaksbergen kan uw taxi-rit verzorgen van Hengelo naar schiphol Amsterdam. Onze vervoer naar airport Amsterdam tarieven zijn afhankelijk van uw plaats van vertrek en bestemming. De prijs is gemiddeld voor een enkele reis met de Taxi € 199,- en een retourtje Taxi Schiphol € 399,-. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een rit van Haaksbergen naar Amsterdam Schiphol.


Goedkope Taxibus naar Schiphol (5 t/m 8)

Bent u met een grotere groep dan kunt u met de Taxibusje van Taxi Haaksbergen vervoerd worden van en naar vliegveld Schiphol. De prijs is gemiddeld voor een enkele reis naar Schiphol Airport met de Taxibusje is € 280,- en een retourtje  € 499,-. Voor vragen over de tarieven, reservering, aantal personen en bagage kunt u gerust contact opnemen met ons via 06 - 41 23 07 68 of via het contactformulier.

Luchthaven Schiphol
Evert v/d Beekstraat             
CP Schiphol
0900-0141

Bent u op zoek naar een goedkope taxi Haaksbergen? Bel de Taxicentrale Haaksbergen via 06 - 41 23 07 68 Wij hanteren geen speciaal nachttarief of avondtarief. 24uurs taxi service van en naar Haaksbergen.

Taxi Centrum Hengelo